Hallo!
Mijn naam is Emilie

Waarom Eyebuzz?

Combineer aantrekkelijke beelden met een sterke boodschap

Het creëren van geschikte content voor jouw bedrijf of organisatie is onze drijfveer. Een aantrekkelijk beeld combineren met een sterke boodschap onze forte.

Om haar passie voor visuele communicatie kracht bij te zetten volgde Emilie een postgraduaat ‘Digital Content & Journalism’. 

Vanwaar de naam “eyebuzz”?

De naam eyebuzz refereert naar de domeinen waarbinnen we actief zijn. Het eerste deel van onze naam, “eye” verwijst naar onze passie voor luchtbeelden. We zijn ‘your eye in sky’. In het logo komt deze verwijzing prominent naar voor. Ons logo bestaat immers uit een oogje omringd door drone propellers.

Het tweede deel van onze bedrijfsnaam is “buzz”. Deze term wordt vaak gebruikt in marketing- en communicatie middens. We zijn mee met de nieuwste trends en kunnen hier hype (buzz, dus 🙃) rond creëren. Je social media posts viraal laten gaan, daar gaan we voor.

De laatste twee letters van onze naam (buzz) kregen een andere opmaak mee. Een verwijzing naar het zoemende geluid dat drones voortbrengen (#hierwerdovernagedacht).

Professionele drones
0
Jaar ervaring
0
Lopende projecten
-1

ONS materiaal

Uitstekende beelden vereisen kwalitatief hoogstaand materiaal

eyebuzz beschik over een bewijs van bevoegdheid voor het besturen van een drone (licentie klasse 1) en is lid van BEUAS, de Belgische Drone Federatie.

Ons materiaal en operaties zijn stevig verzekerd. De verzekering dekt materiële en lichamelijke schade (toegebracht aan derden) tot 2,5 miljoen Euro. We vliegen met toestellen van DJI. De DJI Mavic Pro is door zijn compacte afmetingen ideaal voor indoor gebruik of het verkennen van outdoor locaties.

De Inspire 2 is het paradepaardje van DJI. Deze drone wordt ingezet voor het filmen van Hollywood producties. Ook voor jouw project is dit toestel de eerste keuze. De Inspire 2 schiet indrukwekkende cinematografische beelden van snel bewegende voorwerpen.