Hallo!
Mijn naam is Emilie

Waarom Eyebuzz?

Combineer aantrekkelijke beelden met een sterke boodschap

Het creëren van geschikte content voor jouw bedrijf of organisatie is onze drijfveer. Een aantrekkelijk beeld combineren met een sterke boodschap onze forte. Om haar passie voor visuele communicatie kracht bij te zetten volgde Emilie een postgraduaat ‘Digital Content & Journalism’. 

Vanwaar de naam “eyebuzz”?

Met de naam “eyebuzz” refereren we naar de domeinen waarbinnen we actief zijn. Het eerste deel van onze bedrijfsnaam, “eye” verwijst naar ‘eye in sky’ en met name onze passie voor dronebeelden. In ons logo komt de verwijzing naar luchtbeelden prominent naar voren. Het eyebuzz logo bestaat immers uit een oogje (eye), voorzien van drone propellers.

Het tweede deel van onze bedrijfsnaam is buzz. De term ‘buzz’ wordt vaak gebruikt in marketing- en communicatie middens. We zijn mee met de nieuwste trends en kunnen hier hype (buzz) rond creëren. Je social media posts viraal laten gaan, daar gaan we voor.

Tot slot zal de aandachtige lezer ongetwijfeld opmerken dat de laatste twee letters van het woord buzz een andere opmaak meekregen. Een verwijzing naar het zoemende geluid dat drones voortbrengen.

0
Professionele drones
0
Jaar ervaring
-1
Lopende projecten

ONS materiaal

Uitstekende beelden vereisen kwalitatief hoogstaand materiaal

Wij beschikken over een bewijs van bevoegdheid voor het besturen van een drone (licentie klasse 1 piloot) en zijn lid van BEUAS, de Belgische Drone Federatie.

Onze drones zijn geregistreerd bij het Directoraat Generaal voor de Luchtvaart. De toestellen zijn stevig verzekerd. Onze verzekering dekt materiële en lichamelijke schade (toegebracht aan derden) tot 2.500.000,-€. 

We vliegen met toestellen van DJI. De DJI Mavic Pro is door zijn compacte afmetingen ideaal voor indoor gebruik of het verkennen van outdoor locaties.

De Inspire 2 is het paradepaardje van DJI. Deze drone wordt ingezet voor het filmen van Hollywood producties. Ook voor jouw project is dit toestel de eerste keuze. De Inspire 2 schiet indrukwekkende cinematografische beelden van snel bewegende voorwerpen.