Niets is mooier dan een
fly-over

Dronebeelden op maat

Dankzij luchtbeelden zet je je zaak, immoproject of toeristische troeven op een originele manier in de kijker. Maar ook je woning, sportieve prestatie of een feestelijke gebeurtenis krijgt een speciale toets door het buitengewoon perspectief.

Persoonlijke aanpak

Tijdens een verkennend gesprek worden jouw verwachtingen en wensen afgetoetst. Bij elk project staan kwaliteit en veiligheid voorop. Voor sommige locaties dienen we de vereiste aanvragen in bij het Directoraat-generaal Luchtvaart of een overige relevante instantie. Je kan dus op je twee oren slapen.

Veilig en verzekerd

Luchtbeelden vragen planning en voorbereiding. Daarom is het nuttig om de vlucht ruim op tijd in te plannen zodat alle maatregelen qua veiligheid en privacy kunnen worden gewaarborgd.

Nabewerking

De proofings (onbewerkte foto's) zijn snel en makkelijk te bekijken via de online selectiemodule. De door jou weerhouden foto's worden nabewerkt met Adobe software/ De beelden worden afgeleverd via een downloadlink in een formaat waarmee je meteen aan de slag kunt.

Een vlekkeloze opvolging van onze input, een warme samenwerking met uniek maatwerk… eyebuzz bezorgde ons met zoemende luchtshots de perfecte kruisbestuiving voor een weelderige, visuele communicatie.

Inspiratie

Hotels en B&B's

Luchtbeelden laten je toe om ruimer te denken en makkelijker te kiezen. Ze tonen je hotel of bed-and-breakfast vanuit een niet-alledaags perspectief.