Inspiratie

Sport en spel

Luchtbeelden van sporters zijn altijd een winner. Toon me je vetste move of coolste trick en ik leg ze zonder knipperen vast. Coaches opgelet: techniek, speltactiek of positiespel analyseren was nog nooit zo makkelijk dankzij videobeelden vanuit de lucht.

Te land, te water of… in de lucht

Wil je uitpakken met coole actieshots? Extra-speciaal beeldmateriaal?
Of het nu om skaten, wakeboarden of kitesurfen gaat, we leggen het graag vast op gevoelige plaat.
Foto- of videomateriaal, het kan allemaal!

MX motorcross Sanur Bali droneshot dronefoto

Leg de lat hoger met video-analyse

Ben je op zoek naar een doeltreffende manier om de prestaties van je team te verbeteren? Dan is video-analyse de ideale tool.

Dankzij dronebeelden kun je je trainingen beoordelen vanuit een speciale invalshoek. Het positie- of samenspel van teamsporters bevorderen door middel van luchtbeelden is up-and-coming. Daarenboven verruim je ook nog eens je coaching aanbod. Dubbel win!

Je licht als coach vanuit een theoretisch perspectief toe welke tactiek of techniek in een welbepaalde situatie de voorkeur geniet. Door gebruik te maken van luchtvideo kun je nu ook iedere keuze analyseren en achteraf samen bijsturen. Een beeld zegt immers meer dan duizend woorden.

Een training van 90 minuten? Geen probleem.

Niet enkel teamspelers hebben baat bij videoanalyse. Ook individuele sporters krijgen dankzij droneshots een snel en handig inzicht in mogelijke verbeterpunten. Denk hierbij aan lijnkeuze voor motorcrossers, golfkeuze voor surfers enz.

Surfing drone shot drone photography

Deel deze pagina