Val op
Bereik je publiek

Straal persoonlijkheid en authenticiteit uit

Het zijn dé sleutelwoorden om top of mind te blijven op social media. Online communicatie is niet enkel vertellen wat je doet, maar in conversatie gaan met je volgers. Hierdoor blijven je volgers betrokken bij wat je doet.

Breng een sterke boodschap naar je doelpubliek

Aantrekkelijke en relevante content verspreiden daar waar jouw doelgroep actief is, is waar ik voor ga. Een catchy caption, sterke visual en consequente branding doen de rest. En daar kan ik jou bij helpen.

Inspireer je volgers met aantrekkelijke posts

Als drukbezette ondernemer heb je niet altijd de tijd om online actief te zijn. Laat staan om dagelijks in dialoog te gaan met bestaande of toekomstige klanten. Ik neem het graag van je over.

Doe-het-zelf content creation: tips 'n tricks

Hou je liever zelf alle touwtjes in handen en ben je zoek naar tips en tools om zelf creatief aan de slag te gaan/blijven op social media? Laat je inspireren tijdens een workshop. 

Social media will help you build up loyalty of your current customers to the point that they will willingly, and for free, tell others about you.

Bonnie Sainsbury

Professionele trajecten

2/5

Economy

Social media wijze zelfstandige zoekt krachtige visuals.

3/5

favoriet: BUSINESS

Content creatie van A tot Hashtag voor de drukbezette handelaar.

5/5

FIRST

Eerste klasse service voor de ondernemer die, social media gewijs, volledig achterover wil leunen.

social media WORKSHOPS

Don't just preach, teach!

Je creëerde onlangs een bedrijfsaccount en scrolt er ietwat schuchter maar vastberaden op los. Terwijl je je doorheen de frisse feeds van je concurrenten werkt kun je je niet van de indruk ontdoen dat je de skills mist om zelf pakkende content te plaatsen.

Keep calm & volg een workshop!

Inspiratie

Je merk in de kijker

Bereik meer klanten met aantrekkelijke social media posts. Ga in interactie met je volgers. Van coaching voor de doe-het-zelver tot heus community management. Kies de formule die bij jou past.